4 роботи, які зроблять вас непереможним

4 роботи, які зроблять вас непереможним

Work.ua розповідає про професії, які, перетворюють у суперфахівців: досвідчених, безстрашних і готових до всього.

Work.ua склав список робіт, які підготують вас до будь-яких кар'єрних сюрпризів. Якщо ви вже через все це пройшли, приховуйте такий подвиг на співбесіді, тут є чим пишатися. Якщо ще немає – можливо, варто спробувати.

Вільна каса!

Напевно, немає роботи складнішої, ніж мережі швидкого харчування. Але саме в них найлегше почати заробляти перші гроші і досвід, яким можна пишатися. Адже він говорить про цілеспрямованість і стресостійкість працівника, а також може свідчити про те, що той не боїться труднощів.

Менеджер з продажу

Будь-який бізнес – це продажі, в тій чи іншій мірі. І практичні знання про психологію продажів знадобляться кожному. До того, ж професія виробляє звичку працювати на результат, адже більшість менеджерів з продажу керівництво мотивує відсотками. Пройшовши через все це самостійно, в подальшому буде легше пояснювати співробітникам свої очікування від них.

Спеціаліст відділу клієнтської підтримки

Спілкуватися з розлюченими клієнтами – задоволення сумнівне, але цей досвід навчить справлятися з емоціями і згладжувати конфлікти краще будь-якого тренінгу. До того ж, аналізуючи кількість клієнтських скарг і їх характер, спілкуючись безпосередньо зі споживачем, менеджер по роботі з клієнтами може внести пропозиції про поліпшення послуг або товару і просунутися кар'єрними сходами.

Касир

Досвід у сфері продажів і роботи з клієнтами – це чудово. Але одна справа спілкуватися з людьми по телефону і бути готовим у будь-який момент покласти слухавку, якщо лють клієнта вийде за рамки адекватного, і зовсім інша – зустрітися з бурхливим відвідувачем «обличчя до обличчя». Тут вже, якщо що, ховатися вам нікуди. Доведеться вчитися мислити швидко і одразу розбиратися з ситуаціями різного ступеня складності. До того ж перестанете лякатися не тільки людей, а й грошей, і матеріальної відповідальності. Загалом, досвід роботи касиром, безсумнівно, корисний.

І ви ще сумніваєтеся, що можете гори перевернути? А ось і даремно. Сміливо за справу: хоч підвищення просити, хоч зарплату більшу, хоч і зовсім професію змінити. Хіба після такого досвіду вас може що-небудь налякати?

https://www.work.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад