Перший робочий день на новому місці - що одягнути?

Перший робочий день на новому місці - що одягнути?

Ви влаштувалися на нову роботу. І ось настав ваш перший робочий день. Згідно старій приказці найчастіше людей зустрічають по одягу. А якщо ви справите негативне враження, пройде чимало часу, перш ніж ви його зможете змінити. Тому потрібно докласти всіх зусиль, щоб ваш "дебют" відбувся.

Оскільки в різних компаніях діють свої правила дрес-коду, неможливо дати універсальний "рецепт правильної одягу".

Тому найкращим виходом для першого разу буде консервативний стиль в одязі.

Чоловікам простіше - існує таке цінний винахід людства, як брючний костюм. Зупиніть свій вибір на класичній моделі нейтрального кольору. Краватка додасть солідності, що зовсім не зашкодить, але він повинен бути консервативний. Сорочка повинна бути ретельно випрасуваний, а туфлі грунтовно начищені. Нігті і волосся повинне бути доглянуті, особа виголене, а вуса і борода акуратно підстрижені. Легкий запах парфумів необхідний, але постарайтеся їм не зловживати.

Жінкам зробити вибір набагато складніше. І тут виручить діловий костюм. Але яскраві кольори, величезні написи і надмірна кількість прикрас зовсім ні до чого. Якщо не можете обійтися без прикрас - підберіть що-небудь просте, але елегантне. Одяг з написом імені відомого дизайнера підійде тільки в тому випадку, якщо у вас з цим модельєром призначена ділова зустріч.

Обраний костюм обов'язково повинен бути зручним, щоб вам не довелося виправляти або обсмикувати костюм, займаючи різні пози (поекспериментуйте будинку і виберіть самий комфортний костюм).

Про всяк випадок захопіть стильний кейс або папку, а різні жіночі дрібниці складіть в невелику сумку. Туфлі на високих підборах краще не надягати, а "шпилька" просто виключена. Взуйте зручну класичну взуття на середньому каблуці, наприклад туфлі-човники. І природно, ніяких облягаючих блузок і глибоких декольте, вони взагалі не призначені для роботи.

Напередодні відвідайте салон краси - ваші волосся і манікюр повинні бути в ідеальному порядку. Макіяж необхідний, але він повинен бути помірним, як і ваш аромат.

Ви повинні виглядати охайно. Заздалегідь перевірте чи всі гудзики на місці, а також вивчите панчохи на предмет затягувань і "стрілок". А краще візьміть запасну пару панчіх, про всяк випадок.



За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад